De nationale loterij organiseert jaarlijks zomeraperitief aan de kust. Vandaag hield zomerapertief in de voormiddag halt aan de Kind Beach in Blankenberge. Zoals altijd kwam het publiek talrijk opgekomen ondanks de hitte die in heel vlaanderen heerst.

Kaye Styles, The Cappaert sisters, Jeason en Dimitri Vantomme zorgde voor de musicale noot in het programma. Want Zomeraperitief is meer als een concert er worden ook massaal veel prijzen uitgedeeld zo won een mevrouw nog een hometrainer die bij haar thuis wordt geleverd.

Vitaya 1 van de sponsors neemt dan weer alle keren een stuk van een programma op tijdens zomeraperitief. Ze hebben namelijk een wedstrijd lopen. Ze zoeken iemand die door het publiek namelijk tot trendsetter wordt gekozen qua kledingstijl. Tijdens elke zomeraperitief stelt men 5 kandidaten voor en telkens gaat er 1 door naar de halve finale n nadien nog de finale.

Bij aankoop van 5€ aan de standen van de nationale loterij krijg je dan een stembiljet waar je je keuze kan op aanduiden. Je kan niet alleen stemmen op de trendsetter wedstrijd maar je maakt bovendien ook kans op de vele prijzen die extra worden weggeven bij aankoop van 5€.

Onze fotograaf Dimitri Vanlommel maakt vandaag zoomertaperitief reportage en hij maakte zeer snel werk van zijn foto's want in het fotoalbum kan je die van Blankenberge al bekijken. In de loop van de komende dagen mag je dan nog foto's van Nieuwpoort verwachten waar zomeraperitief vanavond halt houdt aan de zeedijk.

Zomeraperitief Blankenberge

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: