Het was gisterenavond ‘tsjik, tsjak volle bak’ op de persvoorstelling van Laura Lynn haar nieuwe single ‘Arrivederci Hans’ in Dancing Fabiola. De nieuwbakken schlagerkoningin kwam eindelijk het langverwachte vervolg voorstellen van haar succesvolle album ‘Dromen’. Met meer dan 80.000 verkochte exemplaren is ‘Dromen’ het best verkochte Nederlandstalige album van het voorbije jaar geworden. De single ‘Je hebt me 1000 maal belogen’ van Laura Lynn ging meer dan 17.000 keer over de toonbank en stond wekenlang op nummer # 1 in de Vlaamse Top 10. Na een doortocht in Nederland en een voorbereid Zuid-Afrikaans offensief is Laura Lynn ook klaar om Vlaanderen kennis te laten maken met haar nieuwe single ‘Arrivederci Hans’.

Laura Lynn dook in de rijkgevulde muziekgeschiedenis en kwam voor ‘Arrivederci Hans’ terecht bij de Italiaanse zangeres Rita Pavone. Zij scoorde in de jaren zestig een grote hit in Duitsland (!!) met de single ‘Arrivederci Hans’. De Belgische songwriter Jo De Clercq alias Dennis Peirs mocht in de pen kruipen en schreef een Nederlandstalige tekst op het nummer. Het resultaat is de nieuwe vrolijke meezinger ‘Arrivederci Hans’ van Laura Lynn. Vanaf vandaag is de single trouwens te koop in de muziekwinkels.

Als extra toemaatje kreeg zangeres Laura Lynn gisterenavond in Heist op den berg de sleutels van een gloednieuwe Peugeot 1007 aangeboden. Filip Demyttenaere en Marc Coucke van wielerploeg Davitamon-Lotto stonden gisterenavond op het podium om Laura Lynn de verassing van haar leven te bezorgen. Filip Demyttenaere: “Wij vonden het fantastisch dat Laura Lynn voor het tweede seizoen op rij meter wil zijn van onze wielerploeg Davitamon-Lotto. Als extraatje en omdat Laura vaak naar de koers komt kijken willen we haar dan ook voorzien van het aangepaste vervoer. In samenwerking met garage Tack-Coussement hebben we voor Sabrina Tack ofwel Laura Lynn dan ook een aangepaste auto gezocht en gevonden. Een gloednieuwe Peugeot 1007 waarbij verzekeringskantoor Callant en Q8 er nog een leuke tankkaart bovenop hebben gedaan” aldus Filip Demyttenaere.

Voor Laura Lynn – vanaf nu op de baan met haar eigen auto beschilderd in de kleuren en de hoes van haar nieuwe single ‘Arrivederci Hans’ werd het gisterenavond de verassing van haar leven.

Wij waren er net zoals veel mensen gisterenavond bij en heeft Mieke haar foto's verwerkt en haar 75 foto's ook online gezet. Je kan ze vinden in het album van Laura Lynn.

meer info op www.lauralynn.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: