Vandaag was het voor alle fans van Natalia verzamelen geblazen in het pretpark Bobbejaanland want daar ging de fandag door. 3 tienermeiden die zelf een fansite hebben (www.allesovernatalia.tk )staken de hoofden bij elkaar en slaagden er in deze fandag te organiseren.

Rond half tien waren de meeste van de partij aan de ingang! De bende (30-tal) was vrolijk te herkennen aan het vele gelach en het helse lawaai.

Plots, onverwacht voor vele, kwam er ineens een donkergrijze jaguar aangereden. Barbara, Silke en Larissa (de 3 tienermeiden), wisten waarover het ging. In de auto zat niemand minder dan … Arlette (de moeder van Natalia). Toen ook de andere doorhadden dat het Arlette was, kwam de hele groep haar groeten. Arlette zelf was zeer heel vriendelijk en lief. Ze gaf een hoopje handtekeningen van Natalia af, alsook twee brieven, eentje van haar en eentje van Natalia.

Tegen 10 uur trokken we het park in. Attractie na attractie ging voorbij; het schip, de typhoon, de splash, …

In de waterattracties ontstonden de grootse watergevechten, en door de draai dingen werden er enkele misselijk. De hele dag door, weergalmde duidelijk de naam van Natalia door het park!

Na de lunchpauze was het voor vele fans een koppenvel moment want Larissa las de brieven voor van Arlette en Natalia voor aan heel de groep. De lieve woorden pakten zowel haar als de groep. Na het lezen werd ook het mapje bovengehaald, waar iedereen zijn/haar woorden kon achterlaten voor Natalia. dit boekje zal in Poeke (aftrap summertour) afgeven worden!

Na nog enkele waterattracties gedaan te hebben met de nodige watergevechten dat in dit weer echt wel de moeite was. Was als afsluiter van de dag een korte quiz voorzien! Waar verrassend goed gepresteerd werd! Bijna onmogelijke vragen, werden goed beantwoord en Evelien en Julie (2 fans) zorgden voor het muzikale gedeelte!

Het afscheid aan het einde van de dag viel zwaar voor sommigen maar ze wisten al snel dat ze mekander nog zouden terugzien. De knuffels en kussen vlogen in het rond maar iedereen keerde toch voldaan terug naar huis.

Bedankt, dat jullie allemaal van de partij waren! En hopelijk tot volgend jaar!
Dan doen ze (Stefanie, Silke, Larissa) dit met plezier opnieuw!

Dimitri Vanlommel trok voor The Top of Music mee op stap en zorgde voor unieke sfeerbeelden in het park. Je kan ze nu bekijken in het fotoalbum

Foto's fandag Natalia

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: