Gisteren was er in Antwerpen heel wat te beleven net zoals het hele weekend. Niet alleen was het Gisteren de VT4 zomertour die voor de 2de mail naar Antwerpen kwam. Er was natuurlijk veel meer. Zaterdag kon je al naar Donna's Summercity gaan kijken of doorfuiven op Donna Soirée. en ook kun je nog tot dinsdag naar de Tall Ship's Race gaan kijken.

Zo erg het weer zaterdag was, zo veel geluk had VT4 met het weer gisteren. Na regen komt zonneschijn. Dat was ook gisteren zo, de dag begon slecht met regen maar naar de avond toe werd de regen verdreven door de artiesten van Branded X en Kate Ryan.

Branded X is een band samengesteld door VT4 met allerlei bestaande Artiesten. De samenstelling van Branded X voor deze zomertour in Antwerpen was: Brahim, Kaye Styles, Leki, Eve Kempbell en Hadise. Natuurlijk werd er gehoopt op een een massale opkomst voor deze artiesten en de organisatie had dan ook niet te klagen. Het plein stond nagenoeg vol en het publiek was meer dan tevreden.

Ook wij waren dit weekend te gast bij De VT4 zomertour. Zo kunnen jullie nu al de foto's bekijken van de artiesten van Branded X en zullen in de loop van de week nog foto's volgen van de Crazy Disco Show en Kate Ryan.

Eve Kempbell
Leki
Kaye Styles
Brahim
Hadise

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: