Live is Live komt dichterbij! De timings zijn gekend, de artiesten zijn de kelen aan het smeren en uiteraard denken wij ook aan jullie hongerige magen. Samen met Best Kept Secret zijn we op zoek gegaan naar de beste food line-up!

Food
Honger? De gloednieuwe 3-daagse muziekervaring Live is Live in Zeebrugge beantwoordt aan alle wensen van de foodie. Heb je zin in een gezonde vegetarische maaltijd of heb je een kater die enkel met een goeie burger te genezen is? Geen probleem! We hebben samen met Best Kept Secret de beste diverse food line-up gecreëerd die het muzikale programma en de idyllische zee- en strandomgeving perfect aanvult. Laat je verleiden door de foodtrucks van o.a. It’s a Wrap, Vietnamama, Karma Kebab, Wood Pizza, Mission Masala, Woest, Kok au Van, Friethoes, Oyya, Hot Mama Hot, Duck Truck en Hierbas de las Dunas.

Live /s Live general
Zestien artiesten staan gedurende drie dagen op Live is Live. De unieke locatie in Zeebrugge bied je de volledige live-ervaring van een moderne concert gecombineerd met de wow-elementen van een outdoor show. Wil je onder meer The National, Duran Duran, Bazart, Anouk, Wilco, Suzan & Freek en MIKA zien met de zeebries in je haren? Scoor dan nu je tickets voor Live is Live!

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 59 euro en zijn te koop via www.liveislive.be. Je kan online je eigen ticket steeds upgraden indien gewenst. Ontdek de show vanop de eerste rij met een Frontstage ticket, of ga rustig zitten in de tribunes met een Sea View Ticket. Alle informatie over tickets vind je op onze website www.liveislive.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over