Een culinaire wereldreis door de Tilburgse Spoorzone

Van de Indiase smaken van Bollyfoods tot de lokale producten van D’n Ark en de biologische pasta van Pastaiola. Een bezoek aan Festival Mundial is niet alleen een muzikale, maar ook een culinaire wereldreis. Je maakt kennis met verschillende culturen en daar horen natuurlijk de smaken en het eten uit die culturen bij. Naast de meer dan 80 artiesten kun je ook letterlijk alle smaken op 25 en 26 juni in de Tilburgse Spoorzone vinden.

Er zijn meer dan 30 cateraars te vinden op het festivalterrein. Bijvoorbeeld de wereldpannenkoeken van Arie Bombarie. Arie is een meisje dat houdt van pannenkoeken en oude auto’s. Daarom reist ze de wereld rond in haar rode Benz uit 1977. Of het Blei Ei, een groot mobiel ei van waaruit ei-gerechten worden verkocht, van de bekende Barneveldse eieren. Maar ook Tasty tosti’s, Grandma’s wraps of vis van Bakboord koken op Festival Mundial. Je kunt dus alle kanten op!

De volledige food line-up is te vinden op www.festivalmundial.nl. Festival Mundial vindt dit jaar voor de 29e keer plaats op 25 en 26 juni in de Tilburgse Spoorzone.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over