Het nieuwe wonderkind van de elektronische scene ! Er is geen ontsnappen meer aan Harley Streten aka Flume, die meer en meer op de voorgrond treedt in de internationale muziekwereld. Met een tweede album onder de arm en volgend op zijn langverwachte passage op Rock Werchter, strijkt de 24-jarige Australiër in de herfst neer in Brussel. Afspraak op 5 november in Vorst Nationaal. Zonder twijfel één van de hoogtepunten van het muzikale najaar !

O.a. zijn unieke composities en opmerkelijke samenwerkingen maken van hem een absoluut fenomeen. De jonge producer laat zich eigenlijk al meteen opmerken met zijn allereerste EP in 2011, met de singles “Sleepless”, “Over You” en “Paper Thin”. En amper een jaar later heeft hij een zelfgetiteld debuutalbum klaar. Niemand minder dan zangers George Maple, Moon Holiday, Jezzabell Doran en Chet Faker en de New Yorkse rapper T.Shirt werkten mee aan de plaat. Flume nestelt zich in de hoogste regionen van de Australische charts en wordt prompt gedoopt tot de nieuwste chouchou van de critici. Het succes in zijn geboorteland vertaalt zich overigens ook in een hoop prijzen. In 2013 palmt hij uiteindelijk ook Europa in met zijn remix van Disclosure’s “You & Me”. En hop, de machine is in gang gezet. Met “Drop the Game” feat Chet Faker kan hij die prestatie nog eens overdoen. Het nummer heeft tot op heden al meer dan 63 miljoen YouTube views verzameld !

Vandaag is hij helemaal terug met nieuwe single “Never Be Like You” feat Kai. Op de vooravond van de release van zijn tweede LP, voorzien voor eind mei, kondigt Flume een groots indoorconcert in ons land aan ! De getalenteerde dj, producer en multi-instrumentalist staat op zaterdag 5 november op de planken van Vorst Nationaal. Tickets voor dat concert gaan op donderdag 12 mei om 10u in verkoop. Niet te missen !

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Flume
Datum: 
Zaterdag 5 november 2016
Locatie: 
Vorst Nationaal, Brussel

Reservatie:

Meer over