Woensdag 16 januari 2019 geeft Flogging Molly een concert in Klokgebouw Eindhoven. De kaartverkoop voor dit optreden, dat deel uitmaakt van hun Europese tournee, start zaterdag 27 oktober om 10:00 uur.

Flogging Molly staat al jaren bekend om hun aanstekelijke mix van traditionele Ierse folkmuziek met punkrock en hun energieke liveshows. De band wordt in 1997 in Los Angeles opgericht in de Pub Molly Malone’s door zanger, gitarist en geboren Ier Dave King.

Flogging Molly bouwt meteen vanaf het begin een ijzersterke livereputatie op met ook een stevige basis in Nederland, zowel qua fanbase als aantal succesvolle shows. Zo speelden ze onder meer op Lowlands en Pinkpop, in een uitverkocht 013 en Klokgebouw en waren ze eerder dit jaar tweemaal te zien in een uitverkocht AFAS Live met Dropkick Murphys.

In de tussentijd heeft Flogging Molly zes studioalbums uitgebracht. Vorig jaar verscheen het meest recente ‘Life Is Good’, opgenomen in King’s geboorteplaats Dublin en opvolger van ‘Speed of Darkness’ uit 2011.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Flogging Molly
Datum: 
Woensdag 16 januari 2019
Locatie: 
Klokgebouw, Eindhoven

Reservatie:

Meer over