Na zestien jaar wachten gaat de grote droom van Fleetwood Mac-fans over de hele wereld eindelijk in vervulling! Christine McVie, die al die tijd geen deel meer uitmaakte van de band, trekt in 2015 opnieuw de baan op met de andere Fleetwood Mac-leden.! De 'On With The Show Tour' brengt de vijf sterartiesten voor het eerst sinds lang nog eens samen op het podium. En de helden van onvergetelijke hits als "Albatross", "Go Your Own Way", "Little Lies" en "Everywhere" hebben nog meer fantastisch nieuws, want vandaag kondigen ze aan dat ze met de tournee ook halt houden in 9 Europese steden, waaronder Antwerpen!

Toen Mick Fleetwood, John McVie, Lindsay Buckingham en Stevie Nicks met hun 2013 tournee optraden in de Londense O2 arena, verwelkomden ze Christine voor de eerste keer terug op het podium. Met z'n vijven brachten ze de klassieker "Don't Stop" en dat werd door het publiek meer dan gesmaakt. Het reünieoptreden werd onthaald op een uitzinnige staande ovatie. "Het voelde zo comfortabel aan om terug samen met hen op het podium te staan, alsof er geen tijd was verstreken. Het duurde niet lang voor we allemaal gingen dromen van een comeback en dit voelt aan als het ideale moment. Ik ben erg gelukkig!", aldus Christine. "Wat ons betreft is ze nooit helemaal weg geweest. We zijn door het dolle heen dat we Christine terug aan onze zijde hebben.", verklaren de andere bandleden.

Afspraak met één van 's werelds meest duurzame, geliefde en succesvolle bands op zaterdag 6 juni 2015 in het Sportpaleis! Tickets voor dit concert zijn beschikbaar vanaf vrijdag 14 november om 10u.

Over 'On With The Show Tour':

The Guardian (UK) – "Het is nog altijd magisch. Met Buckingham's epische gitaarsolo's, Mick Fleetwood's indrukwekkende drumwerk, John McVie's sterke bass-partijen, Nicks' gepatenteerde spins en Christine McVie's heerlijke stem, zag Fleetwood Mac er echt klaar uit om vooruit te gaan naar wat Buckingham 'het volgende hoofdstuk' noemt."

The New York Times (US) – "Fleetwood Mac heeft de complexiteit, elegantie en onderliggende punch van hun song

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Fleedwood Mac
Datum: 
Zaterdag 6 juni 2015
Locatie: 
Sportpaleis, Antwerpen

Reservatie:

Meer over