FKA twigs en Central Cee hebben de single 'Measure Of A Man' vandaag uitgebracht. Het nummer is afkomstig uit de film 'The King's Man' die vanaf januari in de Nederlandse bioscopen te zien zal zijn. Eerder deze week werd al een snippet van de track via TikTok gedeeld.

Luister 'Measure Of A Man'

'The King's Man' is geregisseerd door Matthew Vaughn en is een prequel van de twee eerder uitgebrachte Kingsman films. Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Rhys Ifans, Matthew Goode, Tom Hollander, Harris Dickinson en Daniel Brühl spelen een rol in de film.

OVER FKA TWIGS
FKA twigs heeft gedurende haar carrière zichzelf neer weten te zetten als een van de meest innovatieve artiesten, producers en regisseurs van haar generatie. Haar meest recente album MAGDALENE werd uitgeroepen tot een van de beste albums van 2019 en bekroond met een GRAMMY Award nominatie. FKA twigs regisseerde en speelde in meerdere campagnes voor onder andere Nike, Calvin Klein en Apple. Ook maakte ze haar debuut op het witte doek in de film Honey Boy en werkte ze samen met Hiro Murai aan de veelgeprezen korte film Sad Day.

OVER CENTRAL CEE
De Britse rapper Central Cee staat aan de vooravond van zijn internationale doorbraak. In de UK wist hij al twee singles in de Top 10 te krijgen en nog eens drie in de Top 20. Inmiddels heeft hij al meer dan 600 miljoen wereldwijde streams. Zijn eerste mixtape Wild West is het best verkochte Britse debuutalbum van het jaar en zijn nieuwste single 'Obsessed With You' is een hit.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: