De Amerikaanse metalgiganten Five Finger Death Punch en de Zweedse metaltrots In Flames bundelen de krachten en trekken deze winter op co-headline tour, met Of Mice & Men als very special guest. De tournee staat op donderdag 14 december in de Lotto Arena in Antwerpen. De ticketverkoop start maandag 19 juni om 11u via livenation.be en proximusgoformusic.be.

Five Finger Death Punch is één van de meest commercieel succesvolste en spraakmakendste heavy metal bands van de laatste jaren. Sinds hun debuutplaat ‘The Way Of The First’ (2007) rijgt de band de successen aan elkaar. “Metal’s next superstars” schreef Metal Hammer UK bij de release van hun zesde studioalbum ‘Got Your Six’, bulkend van melodie en vette grooves, in 2015. Terecht. Five Finger Death Punch, toen net terug van een Europese tournee met Judas Priest, kwam, zag en overwon iedere toeschouwer bij hun eerste passage op Graspop Metal Meeting dat jaar. Een nieuw album staat op stapel, een tweede passage op Graspop Metal Meeting dit weekend ook, én de langverwachte zaalshow in België voor de Belgische fans mid december.

In Flames, de melodieuze death metal pioniers uit Gothenburg (Zweden), co-headlinet de avond in de Lotto Arena. De Zweden kunnen terugblikken op een indrukwekkende carrière (12 studio albums op hun conto), een ijzersterke livereputatie, tal van tours die hen tot overal in de wereld brachten, miljoenen verkochte platen en een uiterst toegewijde fanbasis ‘Jesterheads’. Met hun meest recente album ‘Battles’ (2016) bevestigt de band dat ze met recht en rede nog steeds een onstuitbare klasseband in de metal wereld vormen. Getuige, de headlineslot van In Flames op de tweede dag van Graspop Metal Meeting dit weekend. ”In Flames We Trust”!

De Amerikaanse metalcore sensatie Of Mice & Men, met sinds kort bassist Aaron Pauley als frontman, opent de avond als very special guest in de Lotto Arena. De band tourde eerder al als support voor Linkin Park, Metallica, A Day To Remember en stelt er hun meest recente album ‘Cold World’ (2016) voor.

De ticketverkoop voor de metaltour van het najaar gaat maandag 19 juni om 11u van start. In de servicekosten van de ticketprijs is op verzoek van de bands € 1 inbegrepen voor de Association of Independent Music: "The € 1 will benefit the Association of Independent Music - in an effort to help and support independent artists in UK / Europe."

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Five Finger Death Punch
Datum: 
Donderdag 14 december 2017
Locatie: 
Lotto Arena, Antwerpen

Reservatie:

Meer over