Op 23 september kan je naar het Krookcafé in Gent voor de Film Fest Gent Talkies met de Belgisch-Roemeense regisseur Teodora Ana Mihai.

Teodora Ana Mihai is een nieuwe en diverse stem in het Belgische en internationale filmlandschap. In 2017 kwam de filmmaker al haar debuut Waiting for August voorstellen op Film Fest Gent. Dit jaar zal La Civil, haar tweede langspeler die al in de prijzen viel in Cannes, de 48ste editie van het festival openen. La Civil is een aangrijpend drama over een Mexicaanse moeder wier dochter ontvoerd wordt door een drugskartel.

De Film Fest Gent Talkies is een maandelijkse talkshow waarin filmkenner Patrick Duynslaegher interessante figuren uit de film- en kunstwereld ontvangt voor een boeiend en leerrijk gesprek. De Talkies vormen steeds een intrigerende verkenning van wat de gast zoal inspireert en beïnvloedt op vlak van film. Op 23 september zal Teodora Ana Mihai voluit vertellen over de films en filmervaringen van haar leven.

Wil je erbij zijn?

De Talkies vindt plaats in het Krookcafé (Bibliotheek De Krook - Miriam Makebaplein 1, Gent) op 23 september 2021, van 19:30 tot 21:00. Bestel hieronder je tickets (5 euro).

Zet het evenement alvast even in je agenda.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: