Begin september werd al bekend gemaakt dat de cast van ‘s werelds grootste soap serie The Bold & The Beautiful op 4 oktober 2014 naar het Utrechtse Vredenburg komt voor de unieke fan show The Bold & The Beautiful LIVE. Naast deze fan show zullen er elders in Nederland ook opnames van de populaire Amerikaanse soap serie plaatsvinden. Vandaag is bekend geworden dat niemand minder dan Ferry Doedens een gastrol zal spelen in deze speciale afleveringen van The Bold & The Beautiful in Nederland. “Toen ik werd benaderd en hoorde dat ze mij wilden hebben voor minstens vijf afleveringen ging ik uit mijn dak! Ik vind het een ongelofelijke eer dat ik een rol in The Bold & The Beautiful mag spelen”, aldus de GTST-acteur. Ferry Doedens zal ook een bezoek brengen aan de The Bold & The Beautiful LIVE shows in Vredenburg Leidsche Rijn in Utrecht.

RTL 8 biedt fans van The Bold & The Beautiful de unieke kans om als figurant mee te spelen in de opnames in Nederland en de acteurs van heel dichtbij mee maken. Meedoen kan via www.rtl8.nl.

The Bold & The Beautiful LIVE

Bij The Bold & The Beautiful LIVE kunnen de trouwe kijkers zich volledig onderdompelen in de wereld van The Bold & The Beautiful. Meer dan ooit krijgen de fans tijdens de show een uniek kijkje in de keuken van de soapserie waar al decennia lang naar gekeken wordt. Er wordt er een duik genomen in de bewogen levens van de aanwezige personages. Het publiek hoort wat de acteurs en actrices nog meer bezighoudt naast The Bold & The Beautiful en de fans krijgen de kans om al hun prangende vragen te stellen aan de cast! Onder anderen Kim Matula (Hope Logan), Scott Clifton (Liam Spencer), Heather Tom (Katie Logan), John McCook (Eric Forrester), Hunter Tylo (Dr. Taylor Hayes) en Thorsten Kaye (de nieuwe Ridge Forrester) worden op het podium ontvangen en voeren onthullende gesprekken met het publiek. Ferry Doedens brengt ook een bezoekje aan deze unieke fan shows. Anouk Smulders zal The Bold & The Beautiful LIVE presenteren.

Praktische informatie

Op zaterdag 4 oktober vinden er in theater Vredenburg Leidsche Rijn in Utrecht drie The Bold & The Beautiful LIVE shows plaats. Voor meer informatie en kaarten ga naar www.rtltickets.nl.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
The Bold & The Beautiful
Datum: 
Zaterdag 4 oktober 2014
Locatie: 
Vredenburg Leidsche Rijn, Utrecht

Reservatie:

Meer over