Coldplay lostte gisteren de video voor ‘Let Somebody Go’, hun hartverscheurende nieuwe single met Selena Gomez. Bekijk de video hieronder. De verbluffende - op Escher geïnspireerde - video werd geregisseerd door Dave Meyers (regisseerde eerder voor Kendrick Lamar, Taylor Swift, Ariana Grande en vele anderen) en mede bedacht / gechoreografeerd door Yoann Bourgeois.

'Let Somebody Go' is de derde single uit Coldplay's hitalbum 'Music Of The Spheres', dat al meer dan een miljard totale streams verzamelde en goed is voor goud in België.

De single is de opvolger van ‘My Universe' dat geschiedenis schreef als 'eerste nummer 1-hit in de Billboard Hot 100 door twee leadbands'. Coldplay werd zo ook de eerste Britse band ooit die debuteerde op #1 in de Hot 100.

Volgende maand begint de band aan hun stadiontour in Costa Rica. De tour gaat gepaard met een uitgebreide set van duurzaamheidsinitiatieven die terug te vinden zijn op coldplay.com/sustainability. In augustus houdt de karavaan halt in het Koning Boudewijnstadion. Alle vier (!) de shows zijn hopeloos uitverkocht.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: