Vorig jaar stond het Gentse Kuipke helemaal op z’n kop, tijdens de eerste editie van het Feest van Sinterklaas. De massale belangstelling en de vele positieve reacties, dwongen organisator Benelive Entertainment om een vervolg te brengen op zondag 3 december 2017. Dan vindt opnieuw het Feest van Sinterklaas plaast in ’t Kuipke, dit keer met SUPERPIET, Sinterklaas, Ketnet-Held en Qmusic-presentatrice Maureen, en de naar Zuid-Afrika uitgeweken en gewezen K3-zangeres Kathleen Aerts. “Ruim twee maanden voor aanvang van het gebeuren, is al meer dan de helft van de 5000 tickets verkocht. Mensen die het vorig jaar hebben meegemaakt, bestelden als eerste hun tickets voor het twee uur durende volksfeest. Het Feest van Sinterklaas is zowel een individueel-, als een groepsgebeuren. Het is een volksfeest voor jong en oud in het centrum van Gent, want ’t Kuipke ligt centraal in de Gentse binnenstad. Enkel snelle beslissers slagen erin om de laatste extra tickets voor Het Feest van Sinterklaas, op zondag 3 december om 14.00 uur in ’t Gentse Kuipke, te bestellen via www.teleticketservice.com of telefonisch op 070/345.345 (Max. €,30/Min).

Met de hulp van o.a. Bob de Bouwer en The Voice Kids-revelatie Zita, slaagde SUPERPIET erin om Sinterklaas met zijn teletijdsmachine tijdig terug te halen, zodat het Feest van Sinterklaas toch nog kon doorgaan, waardoor jong en oud konden genieten van een meer dan geslaagd volksfeest. Dit jaar wordt er op zondag 3 december opnieuw feest gevierd met Sinterklaas en met de klungelachtige SUPERPIET, die meer dan waarschijnlijk opnieuw de pineut zal worden van het feest. “Over de inhoud van de voorstelling geven we nog niet te veel details prijs, maar SUPERPIET krijgt straks een nieuw pak, hij heeft nieuwe liedjes opgenomen en hij zal weer meer dan vermoedelijk z’n kunstjes moeten bovenhalen om ervoor te zorgen dat Sinterklaas op tijd is op z’n eigen feest. De doldwaze avonturen en de prachtige show, hebben vorig jaar goed gewerkt, want de belangstelling voor de nieuwe show is nu al enorm”, zegt Kris Bloemen van concertorganistor Benelive Entertainment.

Maureen

Naast SUPERPIET en Sinterklaas, is het vooral ook uitkijken naar de aanwezigheid van Ketnet-held en Qmusic-presentatrice Maureen Vanherberghen, één van de muzikale gasten in de show. “Naast het presenteren en acteren, vind ik het nog steeds ontzettend fijn om op een podium te staan en te zingen. Ik doe dat bij de Ketnetband, maar ook als soloartieste geniet ik van de aanmoedigingen van het publiek. De voorbije maanden waren druk met mijn activiteiten als radiopresentatrice, maar ook met de opnames van de 2de Helden-film ‘Helden boven alles’, die nu in de bioscoopzalen te zien is. Ik kijk uit naar de komst van SUPERPIET en Sinterklaas, samen met de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s. Ik ben benieuwd of ik het voorbije jaar braaf genoeg ben geweest, want als dat het geval is, hoop ik dat Sinterklaas ook voor mij wat lekkers meebrengt naar ’t Kuipke. Dat zou tof zijn!

Afscheid van Kathleen?

Goed nieuws voor de fans van voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts, want net als vorig jaar wordt Kathleen ingevlogen uit Zuid-Afrika, waar ze sinds een drietal jaren vast woont, samen met haar man Steven, hun twee kinderen en haar hulpbehoevende mama. “Ook al heeft ze het momenteel druk met het runnen van haar eigen reisbureau en met het schrijven van boeken, toch zijn de mensen haar nog lang niet vergeten, want acht jaar na het verlaten van K3, is Kathleen Aerts nog altijd razendpopulair en wordt ze door heel wat mensen een warm hart toegedragen. Kathleen scoorde solo met ‘Zumba Yade’ én haar ‘Dag Sinterklaas’-cd, die ze een paar jaar geleden uitbracht. Kathleen hoort thuis op ons feest en omgekeerd zijn wij blij dat ze er is, voor de 2de keer en hopelijk niet voor de laatste. Als we de media moeten geloven, wordt dit haar afscheidsronde van het podium, net voor haar 40Ste verjaardag van volgend jaar. Laat het een extra motivatie zijn om Kathleen straks aan te moedigen als ze op het Feest van Sinterklaas-podium staat!”, klinkt het bij de organisatie.

Tickets voor de 2de editie van het Feest van Sinterklaas, met SUPERPIET, Ketnet-held Maureen en Kathleen Aerts, kan je nu bestellen op www.teleticketservice.com of telefonisch op 070/345.345 (Max. €0,30/Min).

Meer info, www.feestvansinterklaas.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: