Op zondag 3 maart 2019 gaan de opnames van start van FC De Kampioenen 4: Viva Boma!? U zult het intussen wellicht al vernomen hebben dat Aalst carnaval een belangrijke rol zal spelen in de vierde Kampioenen-film.

De eerste draaidag wordt voor de productieploeg een waar huzarenstukje want er wordt die dag gefilmd tijdens de bekende carnavalsstoet in Aalst waar de Kampioenen meerijden op een eigen praalwagen.

Na de stoet krijgen cast en crew een weekje om op adem te komen en gaan de opnames officieel van start op 11 maart 2019. ‘F.C. De Kampioenen 4 : Viva Boma! komt op 18 december 2019 in de bioscoop.

Het verhaal: Pitch Fc De Kampioenen 4 : Viva Boma!

Ronaldinho wordt door Boma en Goedele klaargestoomd als nieuwe PDG van de ‘Boma Vleesindustrie NV’. Maar zijn hart ligt meer bij het voetbal – en bij Niki, zijn nieuwe vlam.

Terwijl de Kampioenen een promotiestunt voorbereiden om de ‘Viva Boma’ worst te lanceren tijdens Aalst Carnaval, zien eeuwige vijanden Fernand en DDT hun kans schoon om de Kampioenen voorgoed uit te schakelen.

Het wordt een heroïsche krachtmeting waarin familiebanden, topsport, Voil Jeannetten, vriendschap en verraad centraal staan.

‘F.C. De Kampioenen 4 : Viva Boma’ wordt in maart en april gedraaid op exotische locaties in Aalst, Meldert, Anderlecht, Eeklo, Sint-Niklaas, Opglabbeek, Overmere, Ursel, en Kruishoutem.

Naast de vertrouwde Kampioenen zijn er uiteraard weer verrassende gastacteurs – waaronder Bab Buelens als Niki, Warre Borgmans – en speelse cameo’s.

  • Scenario : An Swartenbroekx – Steve De Wilde – Bart Cooreman – Bart Vaessen
  • Regie : Jan Verheyen
  • Productie : Eric Wirix, Tine De Meulenaere

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over