Met meerdere succesvolle Nederlandse tournees achter de rug kondigt George Michael sensatie 'Fastlove' hun Nederlandse tournee voor 2022 aan. In april 2022 zal het Britse eerbetoon vijf Nederlandse podia aandoen. De kaartverkoop start op vrijdag 24 september om 11:00 uur via de websites van de podia.

George Michael, die eind 2016 overleed, heeft in zijn carrière verschillende wereldhits gehad zoals 'Careless Whisper' en 'Faith'. Hij won twee Grammy's en verkocht meer dan 100 miljoen platen wereldwijd. De Britse popzanger was van 1984 tot 2004 de meest gespeelde artiest op de Britse radio. George komt meermaals voor in de NPO Radio 2 Top 2000.

In 1984 maakte George Michael zijn debuut als solo-artiest met zijn single 'Careless Whisper', de ballad die de wereld veroverde door haar kenmerkende saxofoonsolo. Het nummer, waar wereldwijd zo'n zes miljoen exemplaren van zijn verkocht, kwam in bijna vijfentwintig landen bovenaan de hitlijst, waaronder ook in Nederland. Fastlove brengt als eerbetoon aan George Michael zijn muziek in 2022 weer naar de Nederlandse podia.

Speeldata

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over