Na onze 80ste verjaardag verrassen we bij Het Witte Paard opnieuw met een knalaffiche. Fascination is de 81ste editie van dé zomerrevue. Bovenaan de affiche prijkt de legendarische d i s c o- en salsagroep The Gibson Brothers, gekend van de wereldhits Cuba en Que Sera Mi Vida. In 2011 bliezen ze het dak van Het Witte Paard er al af. Daarnaast is The Barry White Experience, na een meer dan geslaagde doortocht in 2012 tijdens de Soley Soley show, ook van de partij voor Fascination 2017. Reken maar op vele klassiekers van ‘The Walrus of Love’, met o.a. You're the first, the last, my everything, Never gonna give you up en Can't get enough of your love.

De zomershow is zoals steeds een verbluffende cocktail van gevarieerde en tijdloze muziek, hilarische sketches, sensuele dans, onovertroffen acrobatie en oogverblindende kostuums. Hij loopt van vrijdag 14 juli tot en met maandag 4 september 2017 in Blankenberge. De affiche wordt vervolledigd met een internationale verrassingsact en Jan Van Dyke & Franky Boy. Ambiance en glitter en glamour verzekerd!

Nele Goossens (Chris & Co, Dobus, De Vaginamonologen, …) maakt voor de negende maal haar opwachting als gastvrouw in de revueshow. Peter Thyssen (Samson & Gert, Crimiclowns, Zonen van Van As, …) zal voor de vijfde maal als medegastheer zijn allround talent etaleren. Ook op onze femme fatale Sandrine, Patrick Onzia (Familie, Studio 100, Echt Antwaarps Teater, …) en Dimitri Verhoeven (’14-’18, Oliver, …) mogen we gelukkig opnieuw rekenen. De fluwelen stem en het komisch talent van Daisy Thys (Thuis, Amika, Droge Voeding Kassa 4, …) kan in Fascination 2017 niet ontbreken. Zij zal voor de achtste keer op rij het spektakel verzorgen.

Voor het tweede jaar op rij tekent Jos Dom (Zone Stad, Spoed, de musical Peter Pan, …) voor de regie. Hij staat gekend om theater met dat tikkeltje meer. Het fantastische live-orkest staat zoals steeds onder de professionele leiding van Patrick Desmedt. Natalie de Bruyn (Kickx N Moves) gaat voor de tweede keer de uitdaging van de choreografie van de show aan. Ben Van den Keybus is naar goede gewoonte producent en verantwoordelijk voor het concept.

Voor info, tickets en arrangementen met showdiner en/of overnachting, ga je naar de website www.witte-paard.be of contacteer je het Witte Paard op 050/41 11 00 of op info@witte-paard.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: