Spreek “Fame” uit en het wordt zowat door iedereen meteen aangevuld door “I’m gonna live forever!”. De Oscar-winnende song zit in ons collectief muzikaal geheugen gegrift door de legendarische film uit de jaren tachtig. De gelijknamige musical viert momenteel haar dertigste verjaardag en komt hiervoor exclusief naar België. In de VSA en Groot-Brittannië spreken ze van een ‘Smash Hit Sensation’. Vrij vertaald: deze musical moet je gezien hebben in je leven!

Het verhaal
De musical Fame vertelt het verhaal over een groep studenten van de High School of Performing Arts. Iedere student probeert op zijn of haar manier de top te bereiken in dans, muziek of toneel. Maar verschillende hindernissen en tegenslagen loeren om de hoek. Die problemen zijn ook vandaag nog ‘hot items’ zijn zoals identiteitscrisis, trots, seksualiteit, verslavingen, vooroordelen en doorzettingsvermogen.

Vroegboekkorting
Fame The Musical wordt gebracht in de originele versie. Er worden vertalingen voorzien via projecties en televisieschermen in het Nederlands en het Frans. De tournee zal van 5 augustus tot en met 10 augustus 2019 halt houden in Oostende. De ticketprijzen starten vanaf 25 euro en nog tot 31 december geldt een ‘Early Bird’ korting van 5 euro per aangekocht ticket. Jongeren tot 18 jaar krijgen 20 euro korting per ticket. Dit zijn meteen ook de enige beschikbare kortingen die Kursaal Oostende gaat communiceren.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Fame
Datum: 
Vanaf 5 augustus 2019
Locatie: 
Kursaal Oostende

Reservatie:

Meer over