Traditiegetrouw stelt Sam Verhoeven, directeur van het Fakkeltheater de nieuwe seizoensbrochure voor op een persmoment. Ook deze keer kwamen heel wat acteurs en theatermakers vertellen wat ze zouden brengen in het Fakkeltheater het komende seizoen, notabene het 63e werkingsjaar van het Fakkeltheater. Ze waren allemaal beschikbaar voor een informele babbel met de pers over hun theater-exploten in het Fakkeltheater. Het Fakkeltheater blikt terug op een succesvol seizoen met ruim 75 000 bezoekers én de verhuis van het secretariaat en de ticketshop naar een gloednieuwe kantoorruimte bij de Rode Zaal in de Hoogstraat. Dit seizoen worden er nog dakwerken voorzien en dan krijgt de Zwarte Zaal een grondige “make over”. Het Fakkeltheater blijft opnieuw de hele zomer open. Natuurlijk kregen alle aanwezigen de gloednieuwe seizoensbrochure mee naar huis.

Renovatiewerken in seizoen 2018-2019 met o.a. finalisering Rode Zaal en opstart renovatie Zwarte Zaal: De afgelopen seizoenen heeft het Fakkeltheater - met de steun van de Stad Antwerpen - continu geïnvesteerd in de herwaardering van de infrastructuur. Dit renovatieproces zal de komende twee seizoenen worden verdergezet. Dit najaar nog start men met de renovatie van de dakkappellen en het dak langs de voorgevel van de Rode Zaal, de overige drie verdiepingen komen in het voorjaar van 2019. Ook de Zwarte Zaal in de Reyndersstraat krijgt een grondige “make over” met in een eerse fase de voorgevel, de ingang en de trappenhal en in een tweede fase in de zomer van 2019 de vernieuwing van de foyer en de volledige renovatie van de loges. Voorziene einde van de werken is januari 2020.

Alle voorstellingen in de nieuwe seizoensbrochure zijn vanaf nu te boeken en tot in het detail op te snorren via de website van www.fakkeltheater.be De ticketshop en de theaterkassa blijven natuurlijk ook geopend.

Praktische informatie

Seizoensbrochure 2018-2019 is te verkrijgen aan de kassa van het Fakkeltheater en alles is tevens te consulteren op onze website.

Tickets: kunnen online gereserveerd worden via de webshop van www.fakkeltheater.be, telefonisch via 070 246 036 en tevens aan de kassa van het Fakkeltheater, Hoogstraat 12 te 2000 Antwerpen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over