Fake Records, het label waarop Brihang, NTREK en Uberdope hun muziek uitbrengen, kan nu ook Bombataz aan dat mooie rijtje toevoegen. De Brusselse groep maakte gistermiddag bekend dat ze op 9 februari hun debuut-EP '¡Kapao!' lanceren onder het Gentse label. Diezelfde dag stellen ze de EP ook live voor in de Botanique in Brussel.

Bombataz doet bij de meeste mensen nog niet meteen veel belletjes rinkelen, maar daar zal de komende tijd snel verandering in komen. Het is al geruime tijd naam aan het maken voor zichzelf in het live-circuit en de vier leden maken stuk voor stuk al lang het mooie weer bij groepen als SCHNTZL en In Een Discotheek. Hun dansbare dubfunk weet live iedereen te overtuigen en het was dan ook voor steeds meer mensen reihalzend uitkijken naar de eerste release van Bombataz. Dat wordt dus de EP '¡Kapao!', met vijf tracks die tot het meest opwindende materiaal horen dat dit jaar zal verschijnen in ons land.

Deze EP zal verschijnen onder Fake Records, een label dat zich de laatste jaren vooral liet kennen met haar opmerkelijke releases in het hiphoplandschap. Door het uiterst beloftevolle Bombataz aan zich te binden, onderstreept Fake Records eens te meer dat het label in volle opmars is en steeds meer genres zal overschrijden in de toekomst.

''¡Kapao!' zal op 9 februari zowel fysiek als digitaal verschijnen. De ticketverkoop voor hun releaseshow in de Botanique is intussen geopend, tickets zijn te koop via deze link. In de aanloop van die verschijningsdatum zal ook al een eerste single met clip verschijnen. Hou daarvoor zeker de kanalen van Bombataz, Fake en Cloudshaper in de gaten.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over