Na een explosieve show ter gelegenheid van TW Classic op 4 juli in het Festivalpark van Werchter, kondigt Faithless vandaag zijn grote terugkeer aan, met een zaalconcert op zaterdag 12 december in Paleis 12! 2015 wordt meteen een nóg feestelijker jaar voor de Britse electroformatie, die haar twintigjarig bestaan viert.

Faithless, samengesteld uit een rapper (Maxi Jazz), een singer-songwriter (Jamie Catto), een producer (Rollo Armstrong) en een multi-instrumentaliste (Sister Bliss), spreekt al sinds de release van zijn debuutsingle "Salva Mea" in 1995 tot de verbeelding.

Met iconische nummers als "Insomnia" (1995) en "God is a DJ" (1998) rijgen ze de monsterhits in sneltempo aan elkaar. Faithless koppelt housemuziek los van het gesloten discothekencircuit en maakt er een kolkend massagebeuren van. "God is a DJ" wordt de hymne van een nieuwe dancecultuur. "This is my church. This is where I heal my hurt. For tonight. God is a DJ." Sindsdien schrijven ze succesverhaal na succesverhaal en blijven ze innoveren, verbazen en een steeds groter publiek verenigen, om uiteindelijk de status van cultband waar te maken.

Na een pauze van vier jaar kondigt het legendarische duo vandaag een grootse verjaardagstournee aan, en een compilatie van hun grootste hits, geremixt door specialisten uit het genre, waaronder Avicii, Tiesto, Eric Prydz, Above & Beyond, Armin van Buuren, Booka Shade en Rudimental. Faithless staat op zaterdag 12 december op de planken van Paleis 12 van de Brussels Expo! De ticketverkoop start nu vrijdag, 7 augustus, om 9u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Faithless
Datum: 
Zaterdag 12 december 2015
Locatie: 
Paleis 12, Brussels Expo

Reservatie:

Meer over