En dan breekt Dave Grohl een been tijdens een show in Zweden. Met de annulering van het optreden van Foo Fighters op Rock Werchter op donderdag 25 juni tot gevolg... Het was een bewogen week ten huize Rock Werchter. Er is hard gewerkt. Er is veel gebeld en druk gemaild met als doel: het festivalpubliek een geweldig alternatief voor Foo Fighters aanbieden. (Lees in dit verband zeker ook "Headliner zegt af. Wat nu?")

Rock Werchter gaat voor een dubbele portie rock en voegt zowel Royal Blood als Faith No More aan het donderdagprogramma toe. Faith No More stond hoog op het verlanglijstje van de festivalgangers. De festivalorganisatie is blij ze in extremis aan de line-up van Rock Werchter 2015 te kunnen toevoegen. Royal Blood dubbelt dit jaar. Vorig jaar stond het duo in de vroege namiddag geprogrammeerd in The Barn. Het was een bijzonder indrukwekkende passage, meteen goed voor hun grote doorbraak. In februari kreeg Royal Blood, uit de handen van Jimmy Page, de BRIT Award voor beste Britse Band overhandigd. Faut le faire!

Redenen genoeg om hen niet één maar twee keer een stek op de Main Stage van Rock Werchter te geven. Dit jaar te zien en te horen op donderdag én zaterdag. Het nieuwe uurschema van Rock Werchter 2015 is nu beschikbaar via www.rockwerchter.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Rock Werchter
Datum: 
25 - 28 juni 2015
Locatie: 
Rock Werchter, Werchter
Meer over