'Dancing After All' is de tweede single uit Faces on TV͛s langverwachte debuutalbum 'Night Funeral', Het is de opvolger van het succesvolle 'The Image of Boy Wonder'. Faces on TV is het geesteskind van de gevierde geluidsarchitect Jasper Maekelberg. Zijn langverwachte debuutalbum komt uit op 20 April.

De nieuwe single is een rijke mix van pop met bruisende elektronica met een dodelijk catchy refrein. Ze vertelt een verhaal van losbandigheid en liefde aan diggelen, terugkerende thema͛s doorheen het hele album. Of zoals Jasper het zelf zegt: "Dancing After All͛ beschrijft één van die onvermijdelijke situaties tijdens het uitgaan. In de juiste atmosfeer word ik snel verliefd maar onvermijdelijk van korte duur. Dit nummer is het relaas van zo'n tumultueuze nacht."

Beluister 'Dancing After All' HIER. 'Night Funeral' verschijnt op 20 april bij Unday Records. Faces on TV stelt de plaat voor in de AB in Brussel, op Motel Mozaique in Rotterdam en in Bitterzoet in Amsterdam. Vorige week werd de band aangekondigd voor Rock Werchter.

'Dancing After All' is deze week de hotshot van Studio Brussel.

Live

  • 20/04 AB Box, Brussel, BE
  • 21/04 Motel Mozaïque, Rotterdam, NL
  • 11/05 Bitterzoet, Amsterdam, NL

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over