Haal je meest ravissante vreugdedans uit de kast, want Michael Flatley’s Lord of the Dance komt naar Vorst Nationaal en wel op zaterdag 26 mei 2007. Michael Flatley geniet wereldwijde faam als danser én choreograaf. Hij werd dan ook geroemd door koningen en presidenten. George Bush is een fan bijvoorbeeld. Vladimir Poetin al evenzeer. Of hoe dans de zeden kan verlichten en, jawel, uitersten dichter bij elkaar brengt.

Flatley lanceerde het Iers-Keltische dansspektakel Lord of the Dance goed 11 jaar geleden en gaf het een thuis op de meest vooraanstaande internationale podia. Alleen al de afgelopen 5 jaar wist Lord of the Dance meer dan 50 miljoen bezoekers te bekoren op alle continenten van de aardbol. In deze tijden van ware dansgekte – denk maar aan televisieprogramma’s als Sterren op de Dansvloer en Let’s Dance – is Lord of the Dance niet meer of minder dan een must see.

Deze voorstelling is extra bijzonder, omdat een belangrijk deel van de opbrengst geschonken zal worden aan No Limits, dé droomfabriek voor kinderkankerpatiëntjes. Deze vzw zet zich al 14 jaar lang in om de ultieme dromen en wensen van zieke kinderen te vervullen. Verwarm uw hart en bezoek hun website op www.kinderkanker.be.

Wegens het grote succes van Lord of the Dance werd nu besloten een tweede voorstelling te lanceren. Het is dus zeker nog niet te laat om dit prachtige spektakel bij te wonen! Deze extra voorstelling zal doorgaan op zaterdag 26 mei om 15u00 in Vorst Nationaal. Maak er een gezellige dag van met vrienden, familie en iedereen die een hart heeft voor dans

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: