Afgelopen zondag gaven Gabriël Rios en Camille Camille de aftrap van MOODS! op een uitverkochte Burg. Bekijk hier het fotoverslag van onze fotograaf Alex Vanhee.

Vanavond meer van dat, met opnieuw een uitverkocht concert van Dans Dans en Mattias De Craene op House Of Time. En ook de shows van The Haunted Youth + Luka en Kids With Buns + Mia Porter zijn intussen helemaal sold out.

Het goede nieuws: er zijn wel nog tickets voor de concerten van High Hi + ILA komende vrijdag (opgelet, 't zijn de laatste tickets), Froukje + Aili (15/08) en Novastar + Emmy D'Arc (19/08). En wie graag nog tickets wil scoren voor het concert van Trixie Whitley (12/08) krijgt een herkansing. De maximale capaciteit op basis van de geldende covid-normen kan iets worden opgetrokken op de Burg, waardoor er extra tickets vrijkomen voor dit concert. Wees er snel bij.

Ondertussen is ook de support act voor de concertavond met Trixie Whitley bekend. Drummer en songwriter Elias Devoldere, kortweg Elias, vervolledigt de line-up. Elias maakt intuïtieve, persoonlijke en cinematische muziek. Hij is altijd op zoek naar beelden die hem raken, maar zet ze om in muziek in plaats van foto of video. Geen compromissen, maar puur en rauw, Elias Devoldere zelf.

Tickets & info: www.moodsbrugge.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: