Er komen extra tickets beschikbaar voor WOO HAH!, het internationale hiphopfestival dat op zaterdag 2 juli plaatsvindt in de Spoorzone van Tilburg. Ruim drie weken geleden verkocht het festival uit. Om aan de overweldigende vraag naar tickets te voldoen heeft de festivalorganisatie extra investeringen gedaan om het festivalterrein uit te breiden om meer ruimte te creëren voor bezoekers. De 1.000 extra kaarten die beschikbaar komen gaan op donderdag 23 juni om 18.00 uur in de verkoop via www.woohahfestival.com.

De festivalorganisatie is verheugd om 1.000 extra hiphopliefhebbers de mogelijkheid te kunnen geven om te genieten van acts als ScHoolboy Q, Mac Miller en Young Thug. WOO HAH! heeft een grote groei doorgemaakt met deze derde editie. Dit jaar verwacht de organisatie maar liefst 11.000 hiphopfans te verwelkomen in de Spoorzone van Tilburg.

De volledige line-up voor WOO HAH! 2016 is als volgt: Schoolboy Q, Mac Miller, Young Thug, Action Bronson, A$ap Ferg, Tyler The Creator, Rico & Sticks #Opgezwolletotnu, Skepta, Noisia (Beats Set), Mick Jenkins, Kevin Gates, Little Simz, Immortal Technique, Sonny Digital, Father, Stööki Sound, A-f-r-o, Sevn Alias, Losco, Woodie Smalls, Smib, Vic Crezée, Braz, Miggs De Bruijn En Nanah Dae.

Bezoekers kunnen op WOO HAH! niet alleen genieten van live muziek. Het randprogramma wordt gevormd door onder meer skate demo’s door het Solid Demo Team, de Rocksteady B-boy en B-girl breakdance battle met nationale en internationale topdansers, live graffiti door de graffitikunstenaars van Kings Of Colors en een festivalmarkt. Daarnaast krijgen de grootste raptalenten uit Tilburg én daarbuiten de ruimte om hun skills te laten zien tijdens de Talent Meets Talent showcase en de Rock Academie showcase.
Bezoekers kunnen dit jaar ook gebruik maken van een festival camping, hier zijn nog tickets voor beschikbaar via www.woohahfestival.com. Volg WOO HAH! op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat (@woohahfest). Voor meer informatie kijk op www.woohahfestival.com.

WOO HAH! 2016 wordt gepresenteerd door SNIPES en werkt samen met de volgende mediapartners: MTV, FunX, Vevo en 3voor12.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over