De Koning van de Schlager en de Keizer van het Vlaamse lied spelen een extra show in Kursaal Oostende!

De combinatie van beide topartiesten in zo'n succes dat het concert van 27 juni in een mum van tijd was uitverkocht. De vraag naar kaarten bleef maar aanhouden waardoor de organisatie heeft beslist om een extra concert in verkoop te plaatsen op vrijdag 19 juni 2015.

"Het is allemaal heel snel gegaan," aldus Christoff. "Toen ik Will het voorstel deed, waren we er bijzonder snel uit. Ik kijk er in ieder geval heel hard naar uit. Toen ik jong was, mocht ik ooit eens zingen terwijl Will me begeleidde op de piano. Ik herinner me nog goed dat ik toen zwaar onder de indruk was. Gedurende mijn carrière is dat respect enkel gegroeid."

Ook Will Tura zegt uit te kijken naar dit gemeenschappelijk project. Het programma zal bestaan uit de grote hits van Will Tura en Christoff en beide zangers bereiden ook een aantal duetten voor. "Aan het programma zijn ze nog volop aan het sleutelen", meldt de manager van Christoff. Naast een aantal gezamelijke medleys, zal ieder het wel bij z'n eigen repertoire houden.

Twee iconen uit de Vlaamse muziekscène brengen hun allergrootste hits in een uniek dubbelconcert...

Hoeft het te worden gezegd dat snel reserveren de boodschap is voor alle fans!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Will Tura & Christoff
Datum: 
19 juni 2015
Locatie: 
Kursaal Oostende

Reservatie:

Meer over