Kabouter Plop en z’n vrienden zijn gepakt en gezakt voor hun reis naar de grotemensenwereld, waar ze dit najaar een bijzonder mooie nieuwe show brengen. In Plop en het muizenmeisje krijg je naast Plop, Kwebbel, Lui en Klus ook de lieve Smal weer eens te zien. Het publiek is alvast enthousiast, zo enthousiast dat ze in Oostende een extra voorstelling in verkoop hebben gezet. Snel bellen dus, want ook de tickets voor de extra show vliegen de deur uit.

Het verhaal
Het is groot feest in de melkherberg, want Plop en zijn maatjes hebben een jubileum te vieren. Tijdens het feest krijgen de kabouters een vreemde brief van een meisje in nood, een muizenmeisje. Het lieve kind zit al dagen verscholen in een holletje, omdat de kat des huizes haar wil oppeuzelen. Plop, Klus en Lui snellen als echte helden ter hulp, maar als ze aankomen bij het huis blijkt er iemand anders achter het briefje te zitten… Kunnen de kabouters het mysterie ontrafelen? Dat ontdek je in de nieuwe Plopshow Plop en het muizenmeisje.

De Plopshow doet een paar locaties in Vlaanderen aan. Je kan hem dus zeker meepikken ergens bij jou in de buurt. Hieronder een overzicht van speeldata en locaties:

WAAR & WANNEER?
Koningin Elisabethzaal – Antwerpen
Van 28 tot 30 oktober 2006, telkens om 13 en 15.15 uur

Kursaal – Oostende
Op 1 november 2006 om 13 en 15.15 uur
Extra show om 17.30 uur!

Grenslandhallen – Hasselt
Op 4 en 5 november 2006, telkens om 13 en 15.15 uur

TICKETS & INFO
Tickets à 12, 16 en 20 € (excl. 2,5 € reservatiekost en excl. verzendingskost)
Reserveren kan via 070/344.555 of www.studio100.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: