Op dit moment vliegen de tickets de deur uit voor de show van Nick Cave & The Bad Seeds op 30 oktober in het Sportpaleis Antwerpen. Vorige week vrijdag kondigde Nick Cave zijn terugkeer aan met zijn bloedbroeders The Bad Seeds in het kader van hun nieuwe album 'Wild God'. En dat nieuws sloeg in als een bom. Omdat de vraag naar tickets zo gigantisch groot is, voegen ze een extra show toe op donderdag 31 oktober 2024 in het Sportpaleis Antwerpen. Tickets zijn meteen beschikbaar voor de tweede show via greenhousetalent.com.

In Nederland wordt ook een datum toegevoegd aan de eerder aangekondigde show. Nick Cave & The Bad Seeds zullen komend najaar halt houden op 26 én 27 september in de Ziggo Dome, Amsterdam en op 30 én 31 oktober in het Sportpaleis, Antwerpen.

In 2017 stonden Nick Cave & The Bad Seeds voor het laatst met 'Skeleton Tree’ in een uitverkocht Sportpaleis. Dat resulteerde in ★★★★★- recensies in alle media: "Nick Cave & The Bad Seeds in het Sportpaleis: zo mooi dat het pijn deed.” (De Morgen) en "Na tweeënhalf uur zweefde het publiek buiten, alle vermoeidheid van een werkweek lang vergeten, gelouterd in een bad van diepe emoties.” (De Standaard).

Het nieuwe album 'Wild God’ zal op 30 augustus het levenslicht zien. De titelsong werd alvast als teaser gelost op 6 maart. De plaat is volgens Nick Cave gemaakt om live te brengen: "I never think about how a record is going to go live, it never, ever occurs to me. The lyric writing process is way too hard to take ideas like that into consideration. But, when I listen to 'Wild God’ now, I think we can really do something epic with these songs live. We’re really excited about that - the record just feels like it was made for the stage.”

De band zal nieuw materiaal spelen samen met nummers uit hun uitgebreide catalogus. Voor de show in België neemt de formatie The Murder Capital mee als special guest.

Tickets voor "The Wild God Tour” van Nick Cave & The Bad Seeds op 30 én 31 oktober in het Sportpaleis, Antwerpen zijn nu te koop via greenhousetalent.com.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: