De show van Dita von Teese op zaterdag 13 oktober was binnen 15 minuten uitverkocht en daarom is er een extra show toegevoegd op vrijdag 12 oktober 2018. De kaartverkoop is per direct gestart via Ticketmaster. Dita von Teese is de onbetwiste koningin van de burlesque en komt samen met een aantal van de grootste internationale burlesque-sterren naar Nederland in het kader van haar 'Art of the Teese' tour. Dita von Teese: "I’m very excited that for the first time ever, I’m coming to Europe with all the signature props and sets I'm known for, along with an all-star cast of the best of burlesque from all over the world.

Geboren als Heather Renée Sweet, maar iedereen kent haar al veel langer natuurlijk als Dita von Teese. De Amerikaanse is praktisch in haar eentje verantwoordelijk geweest voor de revival van het burlesque-fenomeen, werd wereldberoemd als stijlicoon in het verlengde van legendes als Bettie Page en nestelde zich in de popcultuur van Amerika door haar vele optredens op de catwalk, televisie, reclames en videoclips. Haar extravagante retro-stijl die doet denken aan de jaren 40 waarbij ze let op alle details: van de kostuums tot aan het decor.

Met 'Art Of The Teese’ gaat Dita de mooiste theaters in Europa langs om haar meest beroemde performances in het echt te laten zien. Denk aan klassiekers als de 'Dirty Martini’ waarbij ze het publiek verleidt vanuit een met 150.000 Swarovski-kristallen bezet champagneglas, het ballet gerelateerde 'Swan Lake Stripteese’ en haar 'Rhinestone Cowgirl Act’. Ze staat niet alleen op het podium, maar is omringd door protegees die optreden met Dita’s bekende rekwisieten, zoals het kristallen draaimolenpaard, een enorm glitter hart en de badkuip met gouden poten. Laat je onderdompelen in de decadentie van burlesque met een avond die je niet snel zal vergeten.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Dita von Teese
Datum: 
12 oktober 2018
Locatie: 
Koninklijk Theater Carré, Amsterdam

Reservatie:

Meer over