Stand-up comedian Daniel Sloss geeft op zaterdag 9 november een extra voorstelling in De Meervaart in Amsterdam. Enkele weken geleden verkocht hij razendsnel zijn show in de Melkweg uit. Fans die toen naast tickets hebben gegrepen, hebben nu alsnog de kans om zijn veel geprezen show X te zien. De jonge Schot brak in 2018 definitief door nadat zijn shows Jigsaw en Dark na release op Netflix viral gingen. De ticketverkoop voor deze extra show start woensdag 15 mei om 10:00 uur.

Daniel Sloss groeit snel uit tot een van de grootste comedians ter wereld. Zijn laatste tour bestond uit meer dan 150 shows in 28 verschillende landen. Hij was 8 keer te gast bij Conan O’Brien (een record), stond 11 achtereenvolgende keren als een van de bestverkopende acts op het Fringe Festival in Edinburgh, verkocht 9 soloshows op West End in Londen uit, en 3 seizoenen op Off-Broadway in New York.

Daniel Sloss was te zien in Comedy Central’s Roast Battles en Drunk History. Zijn stand-up clips hebben total meer dan 5 miljoen views. Twee van zijn voorstellingen zijn inmiddels op Netflix te zien. De show Jigsaw werd wereldnieuws omdat meer dan 10.000 koppels hun relatie verbraken na het zien van deze comedyspecial.

Met zijn donkere, intelligente en bijtende humor komt Daniel Sloss jaarlijks terug naar Amsterdam. De show in De Melkweg verkocht snel uit, dus mis deze extra kans niet.

  • Dirty, sweet and clever’ (New York Times)
  • ‘Smouldering... “X” is a stunner of a show... Deliciously dark stand-up’ ★★★★★ (Mail on Sunday, UK)
  • 'Hilarious... Devastatingly intelligent... Sloss is a festival highlight. See him!' ★★★★★ (The Age, Australia)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Daniel Sloss
Datum: 
Zaterdag 9 november 2019
Locatie: 
De Meervaart, Amsterdam

Reservatie:

Meer over