Wegens succes is er een extra show toegevoegd aan de tour van de populaire Schotse stand-up comedian Daniel Sloss. De kaartverkoop voor de extra voorstelling van Can't op zaterdag 14 januari in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam is per direct gestart via Carré.

Daniels donkere humor is intelligent, uitdagend en niet voor tere zieltjes. Hij schuwt precaire en gevoelige onderwerpen niet. Zo ging de show X over seksueel overschrijdend gedrag. In 17 maanden speelde Sloss die baanbrekende voorstelling meer dan 300 keer over de wereld: overal in Europa, de UK, de VS, Australië en Canada. Maar ook in minder voor de hand liggende landen als Hong Kong en Japan ging het dak eraf. In Moskou gaf hij de grootste Engelstalige comedyshow in Rusland ooit: een bomvolle arena raakte in extase toen Daniel Sloss grappen maakte over seksuele opvoeding: dat onderwerp is in Poetins Rusland niet alleen een taboe, het is zelfs verboden. Daniels vorige voorstelling HUBRIS,die hij vorig jaar nog in een uitverkochte AFAS Live speelde, was volgens Pollstar een van de grootste comedytours van 2021.

Zijn grote doorbraak beleefde Daniel Sloss toen zijn beruchte shows Dark en Jigsaw op Netflix verschenen. De laatstgenoemde en tevens meest bekende en invloedrijke special zorgde voor meer dan 120.000 verbroken relaties en 300 echtscheidingen. Daniel signeert tegenwoordig echtscheidingspapieren van fans na afloop van shows.

Daniel Sloss verkocht solo zeven Off Broadway seizoenen in New York uit, was maar liefst tien keer te zien bij Conan O’Brien, brak verkooprecords op het Edinburgh Fringe Festival en speelde tot op heden in maar liefst 53 landen. Zijn eerste boek Everyone You Hate Is Going To Die kwam in 2021 uit bij Penguin Random House.

Ook in ons land is Daniel Sloss razendpopulair. Hij speelde de afgelopen tien jaar onder meer in Toomler, Boom Chicago, Melkweg en Meervaart. Vorig jaar stond hij nog voor een uitverkocht AFAS Live. In 2023 kan hij ook Carré toevoegen aan dat indrukwekkende rijtje.

‘Dirty, sweet and clever’ (New York Times)

DANIEL SLOSS – CAN’T
Vrijdag 13 januari 2023 | Carré, Amsterdam - UITVERKOCHT
Zaterdag 14 januari 2023 | Carré, Amsterdam - EXTRA SHOW
Aanvang: 20:00 uur | Entree: vanaf €51,40 (incl. servicekosten) | Leeftijd 16+

Meer informatie vind je op: mojo.nl/danielsloss
De kaartverkoop voor de voorstelling is reeds gestart via Carré.nl.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over