Het mooiste Belgische verhaal. Het verhaal van een jongeman die, op zijn kamertje, met ‘Cheese’ zijn eerste album schrijft en componeert en meer dan 200.000 exemplaren weet te verkopen over de hele wereld – goed voor platina in Frankrijk en driedubbel platina in eigen land. Het verhaal van de auteur van iconische nummers als “Te Quiero” en “Alors On Danse”, dat meer dan 3 miljoen keer over de toonbank ging en goud en platina haalde in 15 landen. Het verhaal van een buitengewone artiest en een uitzonderlijk live performer.

Het verhaal breidt zich nu uit met een nieuw hoofdstuk. Na “Humain à l’Eau” en “Tous Les Mêmes” is Stromae nu terug met kleppers als “Papaoutai” en “Formidable”. Hij past zijn succesrecept beter dan ooit toe: treffende teksten op onweerstaanbare beats. Deze hits zijn terug te vinden op ‘√’, het tweede album van Stromae, dat op 19 augustus verscheen en in amper 10 weken tijd alle records brak ! Met meer dan 80.000 verkochte exemplaren behaalde de plaat een vierdubbele platina status. Het best verkopende album van het jaar veroverde bovendien in geen tijd de eerste positie in de Vlaamse, Waalse en Belgische charts.

Zijn concert in de Ancienne Belgique op 18 december was uitverkocht op minder dan een uurtje tijd en ook tickets voor het concert in Trix, één dag later, zijn niet meer verkrijgbaar. Ondertussen zijn ook de drie concerten in het Brusselse Vorst Nationaal op 4, 5 en 6 april helemaal uitverkocht! Na prachtige overwinningen afgelopen weekend op de Red Bull Elektropedia Awards (in de catgorieën ‘Artist of the Year’ en ‘Best Album’), kondigt Stromae aan dat hij nog eens twee nieuwe data aan zijn tournee toevoegt. Afspraak ook op dinsdag 15 april 2014 in de Lotto Arena in Antwerpen en op donderdag 13 november 2014 in Paleis 12 van de Brussels Expo! Een prachtig Belgisch verhaal, zoals we ze graag horen!

De voorverkoop voor beide concerten start op vrijdag 15 november om 12u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Stromae
Datum: 
Dinsdag 15 april 2014
Locatie: 
Lotto Arena, Antwerpen

Reservatie:

0900 2 60 60
Meer over