Na vier concerten in de Lotto Arena verkoopt Vlaanderens publiekslieveling Stan Van Samang ook vlotjes het Ethias Theater Hasselt en Capitole Gent uit. Om alle fans de kans te geven ook de intiemere theaterconcerten mee te maken, krijgt Capitole Gent er een concert bij op vrijdag 26 februari en Ethias Theater op vrijdag 4 maart.

Begin mei stond Stan Van Samang met zes nummers tegelijk in de Ultratop 50. Hij scoorde niet alleen met zijn singles ‘A Simple Life’, ‘Hard Times’ en ‘Een Ster’ maar ook met zijn covers ‘Goeiemorgend, Goeiendag’, ‘I Am’ en ‘Alive’ en liet zo een nieuw record optekenen sinds de start van de hitparade in 1952. De zes hits zijn terug te vinden op Stans album 'Liefde voor publiek', dat zich eveneens meteen naar de top katapulteerde en daar niet meer weg te slaan is. Het album is ondertussen al goed voor dubbel platina.

Bij de uitreiking van de Zomerhits van Radio 2 op 22 augustus sleepte Stan Van Samang maar liefst 3 awards in de wacht: die voor Beste Zanger, Beste Nederlandstalig nummer (‘Goeiemorgend, Goeiendag’) en dé Zomerhit (‘Een ster’).

De wederzijdse liefde tussen Stan en zijn publiek blijkt ook uit de vlotte verkoop van Stans concerten. Eén concert in de Lotto Arena werden er uiteindelijk vier en ook voor zijn theaterconcerten zijn amper nog kaarten beschikbaar. Geen nood: Stan blijft zijn liefde voor muziek met zoveel mogelijk mensen delen. Ook op 26 februari in Gent en op 4 maart in Hasselt. Snel reserveren is de boodschap!

Stan Van Samang Live – op vrijdag 19 februari én (extra!) vrijdag 4 maart om 20.00 uur in Ethias Theater Hasselt en op zaterdag 20 én (extra!) vrijdag 26 februari om 20.00 uur in Capitole Gent. Kaarten kosten 25, 30, 35 en (Golden Circle) 45 euro. Reserveren voor Hasselt via Tele Ticket Service 070/345.345 (max. 0,30 euro/min.), www.teleticketservice.com en www.ethias-theater.be, voor Gent via Sherpa 070/69.11.11 (max. 0,30 euro/min.), www.sherpa.be en www.capitolegent.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Stan Van Samang
Datum: 
Vrijdag 19 februari én vrijdag 4 maart
Locatie: 
Ethias Theater in Hasselt

Reservatie:

Meer over