Muzikale fictiereeks van Ketnet verkoopt nu al Lotto-Arena uit

#LikeMe is de nieuwste fictiereeks van Ketnet. Het verhaal speelt zich af op een middelbare school, en wordt doorspekt met hedendaagse versies van tijdloze Nederlandstalige liedjes.

De moderne versies van de liedjes van o.a. Nicole & Hugo, Clouseau, Wim Soutaer, Mama’s Jasje, Yasmine en vele anderen zijn een enorm muzikaal succes: de videoclips worden massaal bekeken in de Ketnet-app, in de tv-theek van Telenet en op YouTube. Het publiek reageerde dan ook enthousiast toen vorig weekend aangekondigd werden dat er een concert komt van #LikeMe, op zondag 7 april in de Lotto-Arena in Antwerpen. Op amper één week tijd was #LikeMe In Concert volledig uitverkocht, en de vraag naar tickets blijft groot. Daarom kondigt Ketnet vandaag een tweede concert aan, op zondag 7 april om 18 uur.

“De populariteit van #LikeMe overtreft nu al onze stoutste dromen. We hadden nooit gedacht om zo snel het bordje ‘uitverkocht’ te mogen boven halen, zeker omdat er nog maar 7 afleveringen zijn uitgezonden. Zo’n succes is echt ongezien. Voor ons het bewijs dat kinderen én ouders én grootouders samen genieten van de personages, de verhalen en de liedjes. Het is mooi om te zien dat we met #LikeMe verschillende generaties met elkaar verbinden én de Nederlandstalige muziek ondersteunen.”
Maarten Janssen, Netmanager Ketnet

"We hadden nooit durven dromen dat we met #LikeMe al in de Lotto Arena zouden optreden, laat staan dat die binnen de week zou uitverkocht zijn. Dat we nu zelfs een tweede show mogen geven, voelt onwerkelijk. Kan iemand ons wakker maken?"
Pommelien, Maksim, Joey, Camille en Francisco

#LikeMe In Concert op zondag 7 april in de Lotto Arena. Tickets en info via Ketnet.be. #LikeMe In Concert is, net als het programma zelf, een productie van Fabric Magic voor Ketnet.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
#LikeMe
Datum: 
7 april 2020
Locatie: 
Lotto Arena, Antwerpen

Reservatie:

Meer over