Wegens overweldigende vraag naar kaarten van het concert van The Script is er een extra concert toegevoegd op vrijdag 16 maart in de Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop voor het extra concert is direct gestart via Ticketmaster

Met het nieuwe album Freedom Child heeft The Script hun vierde nummer 1 albumnotering te pakken in de UK. Het album behaalde in thuisland Ierland en in nog eens 13 andere landen de nummer 1 positie in iTunes. De eerste single Rain, waarvan de videoclip al meer dan 10 miljoen keer is bekeken, werd gelijk groots opgepakt en staat nog steeds in de top 10 van iTunes.
Het drietal zegt over hun 4e nummer 1 album:
"You guys may never understand how happy we are to have achieved our 4th number 1 album. You see, we've worked so hard on it and ultimately the fans decided whether it's a strong album or not. We're so so lucky and are humbled by it.”

The Script is een van de meest succesvolle bands wereldwijd en verkocht al meer dan 29 miljoen albums. Hun eerste drie albums bereikten de multi-platina status en drie keer de nummer 1 notering in de Britse albumlijsten. The Script is ook erg succesvol in de Verenigde Staten waar ze 4 platina singles op hun naam hebben staan. Ze zijn uitgegroeid tot een zeer geliefde live act met meer dan 1.4 miljoen verkochte kaarten voor 203 shows, waaronder het concert in het legendarische Croke Park stadion dat ze binnen enkele minuten uitverkochten.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
The Script
Datum: 
16 maart 2018
Locatie: 
Ziggo Dome, Amsterdam

Reservatie:

Meer over