Cherrytree Music Company en Live Nation hebben vandaag aangekondigd dat Sting een extra concert heeft toegevoegd op vrijdag 1 december in AFAS Live in Amsterdam dat in het teken staat van zijn My Songs Tour. De reguliere kaartverkoop voor dit concert start vrijdag 31 maart om 10.00 uur via ticketmaster.nl

Sting’s My Songs concert is een uitbundige en dynamische show vol met nummers uit zijn glansrijke carrière, die de 17-voudig Grammy Award winnaar met zowel The Police als soloartiest schreef. Het concert “neemt de fans mee op een muzikale reis door de tijd”, met “hits als “Fields of Gold”, “Shape of my Heart”, “Roxanne” en “Demolition Man” en is geprezen tot een “meesterlijk optreden van begin tot eind”. Fans kunnen deze avond ook “Englishman in New York”, “Every Breath You Take”, “Message In A Bottle” en nog veel meer hits verwachten.

Tijdens deze tour wordt Sting vergezeld door een elektrisch rockensemble. Special guest Joe Sumner is ook bevestigd voor de extra show.

Leden van de Sting fanclub krijgen, voordat de reguliere kaartverkoop start, de mogelijkheid om via een presale al eerder kaarten te kopen via www.sting.com.

STING | MY SONGS
+ special guest Joe Sumner
Vrijdag 1 december 2023| AFAS Live – Amsterdam EXTRA SHOW
Donderdag 30 november 2023 | AFAS Live – Amsterdam UITVERKOCHT
Aanvang: 20.00 | Entree: vanaf € 88,48 (inclusief servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/sting
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 31 maart om 10.00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm).

Ga voor de volledige tour-, ticket- en fanclubinformatie naar www.sting.com

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over