De vier concerten in de Lotto Arena zijn uitverkocht, maar Mobistar voegt nog een extra vijfde datum toe aan het lijstje. Om haar klanten de kans te geven toch nog een concert van Vlaanderens publiekslieveling mee te pikken, krijgt Stan Van Samang er nog een concert bij en dat op maandag 12 oktober 2015 in de Antwerpse Lotto Arena. Dit extra concert maakt deel uit van Mobistars getrouwheidsprogramma ‘Have a nice day’, waar klanten leuke verrassingen en attenties ontvangen als beloning voor hun trouw.

Begin mei stond Vlaanderens publiekslieveling met 6 nummers tegelijk in de Ultratop 50. Zijn nieuwe album is inmiddels dubbel platina. En bij de uitreiking van de Zomerhits van Radio 2 eind augustus sleepte Stan maar liefst 3 awards in de wacht: Beste Zanger, Beste Nederlandstalig nummer (‘Goeiemorgend, Goeiendag’) en dé Radio 2 Zomerhit 2015 (‘Een ster’). De wederzijdse liefde tussen Stan en zijn publiek blijkt ook uit de vlotte verkoop van Stans concerten. 1 concert in de Lotto Arena werden er uiteindelijk 4 en deze geraakten in no time volledig uitverkocht. Maar niet voor trouwe Mobistar-klanten. Want maar liefst 2.500 klanten krijgen nu de kans om Stan live te bewonderen dankzij een extra vijfde Lotto Arena concert.

Hoe maak je kans op dat felbegeerde ticket?

Fan van Stan en Mobistar-klant? Dan is snel meedoen de boodschap!

Waag je kans op www.mobistar.be/stanisdeman. Mobistar geeft maar liefst 10 Meet & Greets met Stan en 2.500 duotickets weg. De wedstrijd loopt van 21 september tot 4 oktober. Alle particuliere Mobistar-klanten, prepaid of met abonnement, maken kans.

Dankzij dit unieke getrouwheidsprogramma hoeven klanten dus geen punten te verzamelen of jarenlang klant te zijn om beloond te worden. Ze worden gewoon regelmatig verrast met leuke cadeaus en uitnodigingen voor exclusieve events. Vorig jaar konden Mobistar-klanten genieten van exclusieve optredens van Mika, Lady Gaga en Tony Bennett. Dit jaar trad GOOSE op en paste ook The Color Run in het ‘Have a Nice Day’-programma. Klanten genoten tijdens de zomer van exclusieve tickets op Brussels Summer Festival, The Day Before Tomorrow en vele andere evenementen verspreid over het hele land.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Stan Van Samang
Datum: 
Maandag 12 oktober 2015
Locatie: 
Lotto Arena, Antwerpen
Meer over