Rolf Sanchez geeft een extra concert in AFAS Live op zaterdag 8 oktober. Dat maakte de zanger zojuist bekend in het RTL4-programma ‘Beau’. Zijn show op vrijdag 7 oktober is al geruime tijd uitverkocht. De kaartverkoop van het extra 'Una Noche' concert start op maandag 30 mei om 10.00 uur.

"M’n debuutalbum ‘Mi Viaje’ gereleased en nu mag ik ook nog bekendmaken dat we een tweede show in AFAS Live gaan doen op zaterdag 8 oktober. Hoe crazy is dat?! Het gaat een spektakel worden en ik ben heel excited om alle fans daar te zien." aldus de Dominicaans-Nederlandse Latin zanger.

Rolf Sanchez is met twee diamanten platen voor zijn nummer 1-hits in de US Billboard Tropical Airplay chart, twee nominaties voor de gerenommeerde prijzen Premios Juventud (beste nieuwkomer) en Premio Lo Nuestro (beste act) en vele uitverkochte shows in Latijns-Amerika het grootste en meest succesvolle exportproduct van Nederland op het gebied van Latin muziek.

Met ‘Pa Olvidarte’ met Emma Heesters en het dubbel platina ‘Más Más Más’ bestormt Rolf Sanchez ook in Nederland de hitlijsten. Daarna volgen meer hits, zoals ‘Ven Ven’ en ‘Hef Je Glas’, die beide een gouden plaat opleveren; en vrij recent nog ‘Missen Zou’, samen met Thomas Acda en Kraantje Pappie. Vrijdag 27 mei verschijnt het langverwachte debuutalbum ‘Mi Viaje’ met daarop ook de huidige single ‘Darte Un Beso’.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over