De Duitse metalband Rammstein geeft op vrijdag 7 juli 2023 een extra concert in het Groningse Stadspark. De tickets voor het eerder aangekondigde concert op donderdag 6 juli 2023 waren razendsnel uitverkocht. De grote vraag naar tickets heeft ervoor gezorgd dat er een extra show op Nederlandse bodem is toegevoegd. De formatie van frontman Till Lindemann staat nu op 6 en 7 juli 2023 in Groningen. De kaartverkoop voor de extra show op 7 juli 2023 is per direct van start gegaan via www.eventim.com/rammstein.

Rammstein heeft zijn positie als een van de grootste bands ter wereld afgelopen jaar opnieuw bewezen. Een uitverkochte stadiontour, in vele Europese landen een nummer 1 positie voor het achtste album 'Zeit’ en lovende recensies over de unieke stadionshow met meer vuur dan ooit tevoren. Noem hits als 'Du Hast’, 'Ich Will’ of 'Sonne’ en zelfs iemand die weinig met metal heeft, weet meteen over wie het gaat. Al sinds midden jaren 90 heeft het Duitse Rammstein zich gevestigd in de hoogste metalregionen en heeft sindsdien niet meer aan kwaliteit of naamsbekendheid ingeboet. Als voorlopers van de Neue Deutsche Härte werd de band bekend door de smakelijke mix van harde gitaren met strak drumwerk en techno-melodieën uit de synthesizers waardoor je net zo hard op de muziek kunt headbangen als dansen.

Met het Groningse Stadspark is wederom een unieke locatie gevonden voor een concert van Rammstein. Naast de gebruikelijke staanplaatsen worden er ook duizenden zitplaatsen opgebouwd in tribunevorm, waardoor een echt stadiongevoel gecreëerd zal worden in het Stadspark. In deze unieke setting zal blijken dat niet alleen hun muziek zelf Rammstein zo geliefd maakt onder zijn fans. De live-ervaringen zijn een spektakel dat je niet wil missen. Naast het uitgekiende geluid is er op het podium genoeg te beleven; van kettingzagen tot vlammenwerpers en van voorbijvliegende muzikanten tot aan wild spuitende voorbinddildo’s. Rammstein is een band die nooit vies is geweest van wat controverse en schunnigheid.

Ook bij onze Zuiderburen is de vraag naar Rammstein tickets onverminderd groot. Daarom is er ook een extra concert toegevoegd op 5 augustus 2023 in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. De kaartverkoop voor deze show is ook direct van start gegaan via ticketmaster.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over