De Duitse metalband Rammstein geeft op 5 juli 2022 een extra concert in het Nijmeegse Goffertpark. Na een waanzinnige Europese tour in 2019 (met een uitverkochte show in De Kuip) stond voor 2020 wederom een grote tour gepland, met o.a. een binnen no-time uitverkocht concert in het Goffertpark. Door de aanhoudende coronamaatregelen is de gehele Europese 'stadium’ tour echter verplaatst naar 2022 en de grote vraag naar tickets heeft er voor gezorgd dat er een extra show in Nederland is toegevoegd. De formatie van frontman Till Lindemann staat nu op 4 en 5 juli 2022 in het Goffertpark. Kaartverkoop voor de extra show op 5 juli 2022 start op woensdag 19 mei om 15:00 uur via eventim.com/rammstein.

Ook bij onze Zuiderburen is de vraag naar Rammstein tickets onverminderd groot. Daarom is er ook een extra concert toegevoegd op 4 augustus 2022 op Park de Nieuwe Koers in Oostende, België. De kaartverkoop voor deze show start ook op woensdag 19 mei om 15:00 uur, maar dan via ticketmaster.be.

Een uitverkochte stadiontour, in vele Europese landen een nummer 1 positie voor het zevende album 'Rammstein’ en lovende recensies over de unieke stadionshow waarin meer vuur dan ooit zit. Noem hits als 'Du Hast’, 'Ich Will’ of een 'Sonne’ en zelfs iemand die weinig met metal heeft, weet meteen over wie het gaat. Al sinds midden jaren 90 heeft het Duitse Rammstein zich gevestigd in de hoogste metalregionen en heeft sindsdien niet meer aan kwaliteit of naamsbekendheid ingeboet. Als voorlopers van de Neue Deutsche Härte werd de band bekend door de smakelijke mix van harde gitaren met strak drumwerk en techno-melodieën uit de synthesizers waardoor je net zo hard op de muziek kunt headbangen als dansen.

Maar het is niet alleen de muziek zelf die Rammstein zo geliefd maakt onder haar fans. De live-ervaringen alleen al zijn een schouwspel dat je niet wil missen. Naast het uitgekiende geluid is er op het podium genoeg te beleven; van kettingzagen tot vlammenwerpers en van voorbijvliegende muzikanten tot aan wild spuitende voorbinddildo’s. Rammstein is een band die nooit vies is geweest van wat controverse en schunnigheid.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Rammstein
Datum: 
5 JULI 2022
Locatie: 
Goffertpark Nijmegen

Reservatie:

Meer over