Overdonderend succes voor Rammstein! Het extra concert van de Duitse metalband in Oostende is uitverkocht, net zoals de show op 3 augustus 2022. De vraag van de Belgische fans naar tickets voor de concerten van Rammstein is massaal! Voor de snelle beslissers zijn er nog tickets beschikbaar voor het extra concert in Nederland: Koop tickets hier.

Rammstein komt nu op 3 augustus 2022 én 4 augustus 2022 naar de gloednieuwe locatie Park De Nieuwe Koers in Oostende voor twee uitverkochte shows.

De groep gaf in 2019 de aftrap voor hun waanzinnige Europese tour met o.a. een uitverkochte show in het Koning Boudewijnstadion. Geen enkele hoek van het stadium bleef gespaard van hun scheurende gitaren, bassen en verbluffende vlammenwerpers. Ze trakteerden op een next-levelconcertbeleving waar velen maar niet genoeg van konden krijgen of net naast grepen. Om die honger te stillen, werden twee extra concerten toegevoegd in Oostende die binnen een no-time uitverkocht waren.

WACHTLIJST

Voor mensen die helaas geen tickets hebben kunnen scoren, is een wachtlijst geopend. Momenteel zijn er omwille van productionele redenen tickets geblokkeerd die mogelijk later nog kunnen vrijkomen - iedereen op de wachtlijst ontvangt dan een e-mail met informatie over de verkoop van de eventueel vrij te komen tickets.

Met dank aan de stad Oostende. Voor meer info omtrent toerisme en accommodatie: www.visitoostende.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over