Live Nation Belgium Logo Extra concert Justin Timberlake in het Sportpaleis in Antwerpen op zondag 4 augustus Justin Timberlake voegt 2de Antwerpse show toe aan The Forget Tomorrow World Tour wegens grote vraag naar tickets Tickets voor het ne

Wegens enorm grote belangstelling voegt muzikant, acteur en entertainer Justin Timberlake een tweede show in Antwerpen toe aan het Europese en UK luik van zijn grootse The Forget Tomorrow World Tour. Justin Timberlake staat op zaterdag 3 augustus én zondag 4 augustus in het Sportpaleis in Antwerpen. De ticketverkoop voor het extra concert start op vrijdag 8 maart om 10 uur via livenation.be.

Recent bracht Justin Timberlake een gloednieuwe track 'Drown' uit via RCA Records. Beluister de song via deze link. Tijdens de komende tournee zal Timberlake niet enkel zijn populaire hits brengen maar ook songs uit zijn komende album 'Everything I Thought It Was', zoals 'Selfish' en de nieuwste single 'Drown'. Het nieuwe album komt uit op 15 maart en kan hier reeds voorbesteld worden.

Justin Timberlake is een bijzonder veelzijdig entertainer, artiest, producer, songschrijver en acteur. Doorheen zijn carrière verkocht hij reeds 54 miljoen albums en 63 miljoen singles en nog eens 70 miljoen daarbovenop als leadzanger van *NSYNC. Justin heeft 10 GRAMMY awards gewonnen, in verschillende genres, voor zijn solo albums 'Man of the Woods', 'The 20/20 Experience', 'FutureSex/LoveSounds', en debuut 'Justified' maar ook voor zijn collabs met Jay-Z. ​ De teller audio- en videostreams staat wereldwijd op 23 miljard. Als stemacteur speelt hij mee in de TROLLS animatiefilms. De wereldhit 'Can't Stop The Feeling', uit TROLLS werd genomineerd voor 'Best Original Song' voor de Academy Awards in 2017.

Tickets voor het concert van Justin Timberlake op zondag 4 augustus in het Sportpaleis in Antwerpen zijn vanaf vrijdag 8 maart om 10u verkrijgbaar. Reguliere ticketprijzen variëren van 56,71 euro tot 140,70 euro. Deze ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage. Tickets zijn uitsluitend te koop via livenation.be.

Mastercard kaarthouders genieten van prioritaire toegang tot presale tickets vanaf dinsdag 5 maart om 10u. Meer info via priceless.com/music.

De tour biedt ook verschillende VIP-pakketten en ervaringen aan voor fans om hun concertervaring naar een nog hoger niveau te tillen. De pakketten variëren, maar bevatten onder meer toegang tot een exclusieve VIP Stage Bar met in-seat service tijdens de show, een speciaal ontworpen VIP-cadeau, eerdere toegang tot de zaal en meer. Voor aanvullende informatie, bezoek vipnation.eu.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: