Wegens groot succes heeft multi-platina verkopende superster Ariana Grande zojuist een extra concert in de Ziggo Dome aangekondigd. In het kader van haar Sweetener World Tour geeft de zangeres nu ook op 11 september een concert in de Amsterdamse Ziggo Dome. De kaartverkoop voor dit extra concert start binnen enkele minuten via Ticketmaster.

De tour staat in het teken van Ariana's meest recente album Sweetener en doet in Europa 19 verschillende steden aan. Sweetener is het vierde studioalbum van de Amerikaanse zangeres met daarop hits als God Is a Woman, Breathin en No Tears Left To Cry. Het album belandde op nummer één in de Billboard 200 Album Chart en werd door NME geprezen en beschreven als "a confident, accomplished, sometimes left-field collection of pop bangers".

Hoewel Sweetener zijn eerste levensjaar nog niet heeft voltooid, werd er een paar maanden na de release van dit album alweer nieuw materiaal naar buiten gebracht. Vorige week kwam Ariana's nieuwste paradepaardje Imagine uit, van een nog te verschijnen vijfde album. Het is de opvolger van single Thank U, Next, die op nummer één terechtkwam in de Billboard Hot 100, het record voor Most Spotify Streams for a Song By A Female Artist in a Single Week acuut doorbrak, en het werd tevens door Grande gehint als titelsong van het verwachte album.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Ariana Grande
Datum: 
Woensdag 11 september 2019
Locatie: 
Ziggo Dome, Amsterdam

Reservatie:

Meer over