Wat krijg je als je twee topacteurs bij elkaar zet in een actiefilm? Juist: een hilarische actiefilm met geweldige chemistry tussen de hoofdrolspelers Mark Wahlberg en Denzel Washington! In 2 Guns spelen ze twee undercoveragenten met een behoorlijke haat-liefde verhouding. Actie, humor en spanning zijn gegarandeerd.

Ben je benieuwd naar het resultaat van de combinatie van deze supersterren? Bekijk en plaats dan nu de featurette ‘On the set with Mark and Denzel’.

Trailer
In de explosieve actiefilm 2 Guns spelen Denzel Washington en Mark Wahlberg twee undercover agenten. Bobby Trench (Washington) is een narcotica-agent bij de DEA en Marcus Stigman (Wahlberg) werkt voor de inlichtingendienst van de marine. Ze weten echter niet van elkaar dat de ander ook undercover is. Hun poging om bij een Mexicaanse drugscartel te infiltreren en miljoenen dollars in beslag te nemen loopt compleet uit de hand. Hun superieuren ontkennen bij de zaak betrokken te zijn en ze worden allebei ontslagen.

Nu ze worden gezocht door de overheid én de drugsbazen zijn ze gedwongen samen te werken om de waarheid te achterhalen en hun naam te zuiveren. Hun achtervolgers zijn er alleen niet op voorbereid dat de twee tijdens hun periode als undercover agent in het criminele circuit ook de fijne kneepjes van het vak hebben geleerd.

2 Guns 2 oktober in de zalen

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: