Op samensmeltingseiland Himbuyan zijn de Robinsons opgelucht dat Lesley weg is. Vooral Annick loopt op wolkjes, hoewel ze zelf al had aangegeven dat ze de expeditie wil verlaten. “Ik ben nu omringd door de mensen die ik het allemaal gun. Met Lesley erbij had ik dat niet.” Maar wanneer Arnaude iets later het thuisfront begint te missen, oppert Annick dat ze misschien nog een weekje langer wil blijven. Zo kan Arnaude vertrekken.

En dan dient de immuniteitsproef zich aan. Een zenuwslopend dominospel bepaalt wie bij Robbe terechtkomt op het winnaarseiland. Een aartsparadijs met een zacht bed en meer dan voldoende voedsel. Daar kunnen de expeditieleden op Himbuyan alleen maar van dromen, tussen hun karige maaltijden door. Annick gaat voluit voor de immuniteit.

Naast mijmeren over Winnaarseiland wordt er lustig gespeculeerd over het stemgedrag van de andere Robinsons. Imke, Arnaude en Nele zoeken elkaar op omdat ze vrezen dat de mannen wel eens zouden kunnen samenspannen, maar welk spel speelt Annick?

Expeditie Robinson - vanavond om 20u35 bij VIER

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: