De EXIT Summer of Love krijgt steeds meer vorm. Twee van de vier festivals aan de Adriatische zee hebben deze week nieuwe namen bekend gemaakt. De festivalzomer wordt afgetrapt met de eerste editie van Sea Star Festival in de Kroatische kustplaats Umag, waar onder meer Fatboy Slim en Paul Kalkbrenner hun opwachting maken. De EXIT Summer of Love sluit af met Sea Dance Festival aan het strand van Budva in Montenegro, met namen als Sean Paul en John Newman.

Eerder werd aangekondigd dat The Prodigy naar het eerste Sea Star Festival komt, dat van 26-27 mei plaatsvindt. Onder de nieuwe headliners zijn de legendarische Grammy Awardwinnaar Fatboy Slim en de leider van de Duitse elektronische scene, Paul Kalkbrenner. Ook de dubstepband Modestep live en de Australische bass-rock band Pendulum voegen zich bij dit rijtje.

Voor de vierde editie van Sea Dance Festival bevestigt het EXIT team de komst van de Britse soulzanger John Newman, die het feest in Montenegro zal openen op 13 juli. De populaire Jamaicaan en winnaar van twee Grammies en vier MOBO awards, Sean Paul, zet een spetterende show neer op de laatste dag van Sea Dance Festival, op zaterdag 15 juli. Die dag markeert tevens het einde van de EXIT Summer of Love festivalzomer.

Met de EXIT Summer of Love verbindt EXIT vier festivals in de regio: Sea Star in het Kroatische Umag (26-27 mei), Revolution Festival in het Roemeense Timisoara (2-3 juni), EXIT Festival in het Petrovaradin fort in Novi Sad, Servië (6-9 juli) en Sea Dance Festival aan het strand van Budva, Montenegro (13-15 juli). Combi-tickets voor de EXIT Summer of Love en losse festivaltickets zijn verkrijgbaar via www.exitfest.org/nl.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: