Het grote Servische EXIT Festival, dat dit jaar van 5-9 juli plaatsvindt in het Petrovaradin Fort in Novi Sad, maakt twee nieuwe headliners bekend: Jason Derulo en Roisin Murphy. Ze schuiven aan naast eerder aangekondigde namen als The Killers, Liam Gallagher, Years & Years, Rag’n’Bone Man, Hardwell en Jake Bugg.

De Amerikaanse popartiest Jason Derulo, bekend om zijn zang-, dans- en songwriting-skills, zet op zaterdag 8 juli de Main Stage op zijn kop. Muziekdiva Roisin Murphy betreedt op de laatste dag het hoofdpodium, op zondag 9 juli. Nostalgische muziekliefhebbers kennen dit pop- en mode-icoon nog als zangeres van Moloko en hun populaire hitjes uit de jaren ’90 zoals “Sing It Back” en “Forever More”. Inmiddels heeft Roisin met drie uitgebrachte albums een indrukwekkende solocarrière opgebouwd en neemt ze een unieke positie in binnen de internationale muziekwereld. De volledige line-up tot nu toe voor EXIT 2017 is te vinden op www.exitfest.org/nl.

Tickets & reis

Toegangsbewijzen zijn te verkrijgen via de EXIT website. Naast de reguliere verkoop, start op vrijdag 5 mei de verkoop van speciale groepstickets. Hiermee krijgen groepen het vijfde ticket gratis bij aankoop van vier dagtickets of complete festivaltickets voor EXIT Festival of Sea Dance Festival. In samenwerking met reispartner Festival.Travel worden er dit jaar zowel EXIT Flights als de EXIT Bus aangeboden.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: