Na bijna twintig jaar het meest toonaangevende festival van Zuidoost-Europa te zijn, vestigt EXIT Festival zich in 2017 in Kroatië met een nieuw festival: Sea Star. The Prodigy en Dubioza kolektiv zijn de eerste namen voor het evenement dat van 25 tot en met 28 mei georganiseerd wordt in het oogstrelende Stella Maris resort in de Kroatische kustplaats Umag.

Sea Star presenteert een combinatie van internationale en nationale acts verdeeld over zes podia. Een volledig muzikaal programma op 26 en 27 mei wordt aangevuld met een grote pre-party op donderdag 25 mei en een closing op zondag 28 mei.

Met het nieuwe Kroatische festival geeft EXIT Festival het startschot voor de EXIT Summer of Love 2017 reeks. Met 1 ticket is het nu mogelijk om naar liefst 4 festivals te gaan: Sea Star in Kroatië (26-27 mei), Revolution Festival in Roemenië (2-3 juni), EXIT Festival in Servië (6-9 juli) en Sea Dance Festival in Montenegro (13-15 juli).

Tickets voor EXIT Summer of Love 2017 zijn in beperkte oplage te koop voor 109 euro per persoon via de website www.exitfest.nl. Ook voor mensen die reeds een ticket hebben gekocht, geldt dat ze alle 4 de festivals kunnen bezoeken.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
EXIT Festival
Datum: 
6 t/m 9 juli 2017
Meer over